Skoči na vsebino
  • Zdravstveni dom Nova Gorica: 05 338 32 00

  • Klic v sili: 112

  • Nujna medicinska pomoč: 05 330 11 17

ANKETA O STANJU IN POTREBAH STAREJŠIH V MONG

datum: 28.11.2021

kategorija: Novice

Vabljeni k izpolnitvi spletne ankete, s katero želi Mestna občina Nova Gorica pridobiti podatke, kako starejši v naši občini živijo, kaj si želijo, kaj pogrešajo in kako so seznanjeni s storitvami, ki so na voljo v občini. Anketa je namenjena občanom Mestne občine Nova Gorica starejšim od 65 let.

Staranje prebivalstva je proces, ki se mu v razvitih državah, tudi Sloveniji, ni mogoče izogniti. Delež starejših se povečuje tudi v naši lokalni skupnosti. Starejšim moramo posvetiti posebno pozornost, zato smo se tudi odločili za pripravo Strategije za starejše v Mestni občini Nova Gorica.

Del priprave strategije je tudi analiza stanja in potreb starejših, zato je skupina skupaj s Fakulteto za uporabne družbene študije v Novi Gorici pripravila spletno anketo, s katero želijo pridobiti podatke, kako starejši v naši občini živijo, kaj si želijo, kaj pogrešajo in kako so seznanjeni s storitvami, ki so na voljo v občini.

Anketa o stanju in potrebah starejših je namenjena občanom Mestne občine Nova Gorica, starejšim od 65 let. Dostopna je na povezavi: https://ankete.fuds.si/a/127923. V fizični obliki pa bo anketa do 17. decembra 2021 na voljo v sprejemni pisarni mestne občine v času uradnih ur.

 

ANKETA O STANJU IN POTREBAH STAREJŠIH V MONG_22.11.2021 (1).pdf

preventivni programi