Skoči na vsebino
  • Zdravstveni dom Nova Gorica: 05 338 32 00

  • Klic v sili: 112

  • Nujna medicinska pomoč: 05 330 11 17

Goriška COVID vstopna točka po novem v Zdravstvenem domu Nova Gorica

datum: 28.07.2020

kategorija: Novice

Nova vstopna točka v Novi Gorici bo pričela z delovanjem 3. avgusta 2020, na voljo pa bo od ponedeljka do petka (za otroke tudi ob sobotah).

 

Zdravstveni dom Osnovno varstvo Nova Gorica je, v sodelovanju s civilno zaščito Nova Gorica, zagotovil in opremil štiri bivalne kontejnerje, ki bodo služili kot vstopna točka za testiranje in obravnavo pacientov, ki kažejo znake okužbe z novim koronavirusom ali potrebujejo bris. V COVID vstopno točko vas napoti izbrani osebni zdravnik.

covid točka NG4

Nova vstopna točka v Novi Gorici bo pričela z delovanjem 3. avgusta 2020, na voljo pa bo od ponedeljka do petka (za otroke tudi ob sobotah). Ob sobotah, nedeljah, praznikih in ponoči pa bodo nujni pacienti s sumom na COVID obravnavani pri Urgentnem centru v Splošni bolnišnici dr. Franca Derganca Nova Gorica.

 

Vstopna točka za Goriško sicer že od marca deluje pri Urgentnem centru v SB dr. Franca Derganca Nova Gorica, v njej pa dela zdravstveno osebje ZD Nova Gorica in ZD Ajdovščina. Za premik delovišča bliže k centralni enoti zdravstvenega doma smo se odločili zato, ker bo na ta način organizacija dela lažja in učinkovitejša na vseh deloviščih, tako na COVID vstopni točki, kakor tudi v vseh preostalih ambulantah ZD Nova Gorica.

 

 

    Covid točka NG2  Covid točka NG3

preventivni programi