Skoči na vsebino
  • Zdravstveni dom Nova Gorica: 05 338 32 00

  • Klic v sili: 112

  • Nujna medicinska pomoč: 05 330 11 17

V ZD Nova Gorica od danes naprej samo še s predhodnim naročilom!

datum: 16.03.2020

kategorija: Novice

V trenutni epideimološki situaciji je dostop do zdravnikov v vseh ambulantah ZD Nova Gorica omejen. Na pregled k zdravniku je mogoče priti le po PREDHODNI NAJAVI, v nasprotnem primeru bo pacientu vstop v ZD ONEMOGOČEN.

Kot odgovor na trenutno situacijo s širjenjem koronvirusa in razglasitvijo epidemije v Sloveniji, Zdravstveni dom Nova Gorica z današnjim dnem uvaja triažiranje pacientov. Zdravstveni delavci bodo od danes naprej pred obema vhodoma v ZD Nova Gorica (vhod s Kidričeve in z ul. Gradnikove brigade) in vhodom v ZD Šempeter preverjali paciente ter jih obravnavali še pred vstopom. Zdravstveni delavci VSAKEGA pacienta posamično izprašajo po vnaprej pripravljenem vprašalniku ter jim po potrebi tudi izmerijo temperaturo z brezkontaktnim čelnim termometrom.

 

 Triaža v ZD - koronavirus

 

V primeru, da nujno potrebujete dostop do vašega osebnega zdravnika, najprej po telefonu pokličite v ambulanto vašega osebnega zdravnika ter se dogovorite za termin pregleda. V primeru, da se na vhodu ZD oglasite nenajavljeni, vam bo vstop v prostore ZD preprečen. Če osebnega zdravnika nimate izbranega, pokličite na tel. številko 05 330 1117, kjer boste prejeli vse potrebne informacije.

 

Nina Bizjak, mag. komunikologije

preventivni programi