Skoči na vsebino
  • Zdravstveni dom Nova Gorica: 05 338 32 00

  • Klic v sili: 112

  • Nujna medicinska pomoč: 05 330 11 17

ZD NOVA GORICA OD 30. 1. 2022 DO NADALJNJEGA DELUJE V IZREDNIH RAZMERAH

datum: 31.01.2022

kategorija: Novice

Zaradi kritične kadrovske situacije in izjemnih obremenitev ob velikem številu obolelih s covidom, v ZD Nova Gorica od 30. 1. 2022 do nadaljnjega, delujemo v izrednih razmerah.

V ambulantah družinske medicine in pediatričnih dispanzerjev izvajamo samo nujne in neodložljive storitve. Nujnost oceni izbrani zdravnik.

V ambulantah nenujnih zdravstvenih težav in zadev, ki niso neposredno povezane z vašim zdravjem, trenutno ne obravnavamo. Prav tako ne dajemo pojasnil v zvezi s pravili obnašanja glede epidemije. Vljudno vas prosimo, da poiščete aktualne podatke in navodila na uradnih spletnih straneh NIJZ in Ministrstva za zdravje, preden se obrnete na ambulante zdravstvenega doma.

Na vašo elektronsko sporočilo bomo odgovorili v roku do 3 delovne dni. Elektronsko pot uporabljajte predvsem za:

naročilo receptov, medicinskih pripomočkov in kontrolnih napotnic zaključevanje bolniškega staleža

Prosimo, da ste pri posredovanju sporočil kratki, jasni in konkretni, da bo zdravstveno osebje lažje uredilo stvari, ki jih potrebujete.

V primeru bolezenskih stanj, ki potrebujejo fizični pregled pri zdravniku, pokličite vašo ambulanto po telefonu. Vsakodnevno število klicev v ambulante je zelo veliko, zato prosimo za razumevanje, saj so ambulante po telefonu ob stotinah klicev težko dosegljive.

V primeru nujnih stanj, kličite 112.

preventivni programi