• Zdravstveni dom Nova Gorica: 05 338 32 00

  • Klic v sili: 112

  • Nujna medicinska pomoč: 05 330 11 17

hand.png

Obveščamo vas, da je vstop v objekte zdravstvenega doma in zdravstvenih postaj omejen.
Dovoljen je le NAROČENIM pacientom.

 

 

prijava-cepljenje-2.png
ste-pozitivni.png
izvajanje-testov

 

3. javni posvet: VSE O CEPLJENJU PROTI COVIDU-19

datum: 26.07.2021

kategorija: Novice

Ta četrtek, 29. julija, ob 17. uri.

Spoštovani,

vabimo vas, da se nam v četrtek 29. julija, ob 17. uri pridružite na javnem posvetu o cepljenju proti covidu-19, ki ga pripravlja Zdravniška zbornica Slovenije. Javni posvet je namenjen temu, da odgovorimo na čim več vprašanj, ki se v javnosti pojavljajo glede cepljenja.

 

3_javni-posvet---vse-o-cepljenju-proti-covidu-19-(o-varnosti-in-učinkovitosti-cepiv)_spletna-stran_novica15c0570ac984637fa585ff0000c39243

 

Posvet je namenjen vsem vam, ki bi želeli pridobiti več dodatnih strokovnih informacij o cepljenju proti covidu-19, predvsem se bomo tokrat posvetili učinkovitosti in varnosti cepiv, zato vabljeni, da se nam pridružite. 

Že zdaj tudi vabljeni, da vsa vprašanja, ki jih imate v povezavi s covidom-19, pošljete vnaprej na koronavirus@zzs-mcs.si.

Na dogodku bodo sodelovali vrhunski strokovnjaki za covid-19, zdravniki specialisti infektologije in klinične mikrobiologije: prof. dr. Bojana Beović, prof. dr. Janez Tomažič in prof. dr. Alojz Ihan ter specialistka ginekologije in porodništva Marijana Vidmar Šimic.
Prav tako bo na dogodku sodeloval minister za zdravje Janez Poklukar. 

 

Povezava do Zoom webinar: TUKAJ    

Več informacij o posvetu najdete TUKAJ.

 

Na dogodku pričakujemo strpno in spoštljivo komunikacijo, za kar se že vnaprej zahvaljujemo, saj bomo le tako lahko podali čim več informacij.

POMEMBNO: Prosimo, da registracijo v sistem Zoom webinar opravite pravočasno (lahko že takoj, ko bo na voljo povezava oz. na dan dgodka vsaj eno uro pred začetkom dogodka) in si tako zagotovite, da boste dogodek lahko zagotovo spremljali. 

   

 

preventivni programi