• Zdravstveni dom Nova Gorica: 05 338 32 00

  • Klic v sili: 112

  • Nujna medicinska pomoč: 05 330 11 17

OPOZORILO

Gripa

V času epidemije svetujemo, da se izogibate množičnih prireditev, prostorov, kjer se zadržuje veliko ljudi, uživate zdravo prehrano, ki vsebuje veliko vitamina C in skrbite za svojo fizično in psihično kondicijo.

Prenovljena spletna stran Zdravstvenega doma osnovno varstvo Nova Gorica

datum: 15.09.2016

kategorija: Novice

Na že znanem naslovu www.zd-go.si vam je na voljo tehnično in grafično prenovljena spletna stran Zdravstvenega doma osnovno varstvo Nova Gorica.

Prenova ene najbolj obiskanih spletnih strani na območju Mestne občine Nova Gorica je potekala v duhu evolucije. Ob izboljšani tehnični stabilnosti in grafični prijaznosti smo predvsem želeli, da obiskovalci spletne strani ohranite že ustaljeno uporabniško izkušnjo, ki ste jo pridobili na dosedanjih straneh.

Na vstopni strani so tako še naprej dosegljivi vsi najpomembnejši sklopi:

-              Novice: redno vas bomo obveščali o novostih in aktualnih temah. Najaktualnejša novica, za katero ne bi radi, da jo spregledate, je izpostavljena nad vodilno fotografijo z oznako »opozorilo.«

-              Preventivni programi: predstavljamo preventivne programe ki jih izvaja naš zavod.

-              Ambulante: s prenovo sklopa, ki se ga najpogosteje poslužujete, smo dosegli boljšo preglednost informacij. Ključnim podatkom smo dodali interaktivni zemljevid, ki prikazuje lokacijo posameznih ambulant.

-              Menu s povezavami do vsebinskih strani z informacijami, ki se ne navezujejo neposredno na ambulante.

 

Spletna stran je prilagojena tudi za uporabno na manjših monitorjih in pametnih telefonih. 

preventivni programi